Vacature: Coachende leerkracht, 3 dagen in de week, voor de onder- of bovenbouw

Leerkracht zijn is op SBO de Cirkel veel meer dan lesgeven. Je bent degene die de kinderen motiveert, coacht, toerust en tot ontwikkeling brengt. De leerkracht vacature is in eerste instantie bedoeld voor de bovenbouwunit (10-13 jaar). Je hebt er zin in om onze leerlingen in een veilig schoolklimaat, met hun talenten, te laten groeien. Je ziet het als een uitdaging om onze leerlingen verder te brengen in hun ontwikkeling. Dit doe je door het inzetten van programma’s en technieken welke helpend zijn bij leer- en gedragsproblematiek.

SBO De Cirkel

Een kleinschalige, christelijke school voor speciaal basisonderwijs. Bedoeld voor kinderen van circa 5-13 jaar die extra ondersteuning nodig hebben. Wij zijn in ontwikkeling naar een IKC. Wij willen een school zijn waar kinderen gezien worden, we de leerlingen bij naam kennen. Wij zijn op “iedere dag een stukje groeien”. Dat doen wij door een ondersteunend en motiverend onderwijsaanbod te bieden. Wij willen onderwijs bieden waarin het leren door doen, ervaren veel ruimte kan krijgen. Dat vraagt om creativiteit en flexibiliteit in denken en handelen bij alle betrokkenen; Samenwerken is daarom dan ook heel belangrijk bij ons. Klassen zijn klein (stamgroepen 5 tot 15 leerlingen) en dagprogramma’s helder gestructureerd. Onze leerlingen leren door doen en ervaren, van daaruit komen ze tot verdere ontwikkeling.

Wat bieden wij jou?

  • een uitdagende en afwisselende baan in de midden/bovenbouw voor 32 uur, wtf 0,6000 (minder bespreekbaar), 3 dagen bij een groep, welke dat is bespreken wij samen.
  • inschaling in L 11.
  • een team dat collegialiteit en samenwerking biedt
  • ruimte voor eigen creativiteit in je lesgeven
  • fietsplan en aanvullende reiskostenvergoeding en een chromebook

Hoe ziet jouw profiel eruit?

  • je bent in het bezit van een pabo diploma, bij voorkeur aangevuld met extra’s, maar minstens zo belangrijk, je hebt hart voor kinderen die het (soms) moeilijk kunnen hebben èn gaat er voor om tot verbinding, welbevinden en betrokkenheid te komen.
  • je bent een betrokken en gemotiveerde collega, oplossingsgericht
  • de missie en visie van LEV-WN passen bij jou;
  • samen met je collega’s en directie zorg je voor een optimale onderwijskwaliteit.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Maak dan nu de stap naar het lesgeven in het SBO! We maken graag kennis met jou!

Spreekt bovenstaande je aan en heb je hart voor kinderen met problematiek? Bel dan met Nico Buchner 06 1314 3537 of stuur nu een mail naar n.buchner@levwn.nl. Hij vertelt je graag meer over de school, de leerlingen, het team en de inschaling (LB11). Een open sollicitatie? Stuur een mail naar solliciteren@levwn.nl.