Vacatures (plaatsingsdatum 24 november 2022): 

  • 1 leerkracht onder/middenbouw
  • 1 onderwijsassistent

Zie de advertentie op deze website Vacature SBO de Cirkel, 2022, 24 nov en bij www.levwn.nl 

Algemene informatie: 

Leerkracht zijn is op SBO de Cirkel veel meer dan lesgeven. Je bent degene die de kinderen motiveert, coacht, toerust en tot ontwikkeling brengt. Je hebt er zin in om onze leerlingen in een veilig schoolklimaat, met hun talenten, te laten groeien. Je ziet het als een uitdaging om onze leerlingen verder te brengen in hun ontwikkeling. Dit doe je door het inzetten van programma’s en technieken welke helpend zijn bij leer- en gedragsproblematiek. Wij zijn Een kleinschalige, christelijke school voor speciaal basisonderwijs. Bedoeld voor kinderen van circa 5-13 jaar die extra ondersteuning nodig hebben. Wij zijn in ontwikkeling naar een IKC. Onze groepen zijn vrij klein (stamgroepen van 10 tot circa 15 leerlingen), daarnaast zijn er niveaugroepen. Onze leerlingen leren met name door doen en ervaren, van daaruit komen ze tot verdere ontwikkeling.

Spreekt dit je aan, ben je op zoek naar werk? Neem dan contact op. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Nu of op later moment.

Hoe ziet jouw profiel eruit?

  • je bent in het bezit van een pabo diploma, bij voorkeur aangevuld met extra’s, maar minstens zo belangrijk, je hebt hart voor kinderen die het (soms) moeilijk kunnen hebben
  • je bent een betrokken en gemotiveerde collega
  • de missie en visie van LEV-WN passen bij jou; belangrijk daarbij is dat je een overtuigd christelijke identiteit hebt
  • samen met je collega’s en directie zorg je voor een optimale onderwijskwaliteit.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Maak dan nu de stap naar het lesgeven in het SBO! We maken graag kennis met jou! Bel met Nico Buchner 06 1314 3537 of stuur nu een mail naar n.buchner@levwn.nl.