Vertrouwenspersoon – mevrouw Janneke Moerman

Nico BuchnerNieuwsberichten

Even voorstellen…

Mijn naam is Janneke Moerman.
Sinds januari 2021 ben ik extern vertrouwenspersoon van een aantal
LEV-WN scholen, waaronder uw school.
Ik wil me graag voorstellen en aan u aanreiken waarvoor u mij kunt benaderen.

Ik ben getrouwd, moeder van 4 kinderen en woon in Berkel en Rodenrijs.

Onze kinderen gaan met veel plezier naar ‘de Parel’ (ook een LEV-WN school) in Berkel en Rodenrijs. Ik ben lid van de Gkv. En ik werk 3 dagen in de week als verpleegkundig specialist in een huisartsenpraktijk. Hierbij behandel ik uiteenlopende klachten bij patiënten in alle verschillende leeftijden.

Wellicht heeft u al eens gehoord van het bestaan van de externe vertrouwenspersoon of heeft u mijn voorganger al eens gesproken. Maar het kan ook goed zijn dat u nog nooit van de functie gehoord heeft of er nog nooit gebruik van heeft hoeven maken. LEV-WN vindt het belangrijk dat er voor elke school een externe vertrouwenspersoon is. Maar wat is dat en waar kunt u mij voor bereiken?
Speelt er iets tussen u en, bijvoorbeeld, de leerkracht van uw kind? Ga dan samen het gesprek aan, 9 van 10 keer lukt het om er gezamenlijk uit te komen.
Lukt dit niet, probeer dan de directeur en/of de interne vertrouwenspersoon van de school bij het proces te betrekken.
Lukt het niet om de zaak opgelost te krijgen? Heeft u behoefte aan een externe partij met wie u even kunt sparren of die uw verhaal aan wil horen? Dan komt de vertrouwenspersoon in beeld en kunt u mij mailen of bellen. Ik ben er om naar u te luisteren, om samen te zoeken naar oplossingen, ondersteuning of advies. Ik ga náást u staan, niet tussen u en school in. Samen kijken we naar wat u wilt en wat u nodig heeft en daarin zal ik u adviseren en ondersteunen.

U kunt mij bereiken door mij te mailen of te bellen; j.moermanvp@levwn.nl of 06-48254333.

Met vriendelijke groet, Janneke Moerman