Akkoord
Niet akkoord

Tussen- en naschoolse opvang
(TSO en BSO)

Leerkracht met kinderen handen in de lucht

Na schooltijd is er de mogelijkheid voor kinderen om langer te blijven. Dit wordt buitenschoolse opvang genoemd, afgekort BSO. Ouders die dit willen kunnen hiervoor contact opnemen met Kinderopvangorganisatie To be Kind of via de schoolleiding.

Kom kennismaken!

Zoekt u opvang voor uw kind(eren) en spreekt onze opvang u aan? U bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding.
Wij leren u graag kennen.
LOGO

Vacatures - werken bij De Cirkel
E-mail: de.cirkel@levwn.nl
Telefoon: 010 - 22 70 994